Starte på nytt.. IGJEN!

Hei alle sammen,

Da måtte jeg visst starte på nytt igjen.. Jeg logget meg akkurat inn på den plattformen jeg vanligvis bruker til å blogge og der sto det at hvis man ikke hadde fått mail om at bloggen var flyttet så ble den slettet 9.april. Jeg fikk ikke mail. Ettersom jeg ikke har blogget så mye i det siste var det heller ingen mulighet for å sende inn en søknad om å få beholde den heller, så da var det bare å starte på nytt.

Jeg kan vel for så vidt fortelle litt om meg selv for de leserne som ikke kjenner meg. Jeg heter (som dere sikkert har fått med dere) Helena. Fyller 19 år 2. juni. Går påbygg etter to år på medieproduksjon. Skal ha et friår med jobbing etter dette året. Lang historie kort med det er at jeg trenger en pause fra skole ettersom jeg var lei andre halvåret på VG2. På fritiden liker jeg å lese, synge, være kreativ (som dere kan se på instagrammen min: @helena_rindal), henge med venner, familie og ikke minst kjæresten min.

Uka som kommer kan jeg få til en del innlegg ettersom jeg skal opereres på mandag og ikke kan dra på skolen på et par dager. Jeg vil gjerne vise dere litt mer av hva jeg kan i photoshop og noen bilder jeg har tatt oppgjennom de to årene mine på medie. Jeg kommer også til å fortelle litt om hvordan dagene mine går, de dagene det skjer noe som er verdt å skrive om.

Del gjerne bloggen videre, dette vil dere ikke gå glipp av!

Helena!

Annonser

Publisert av Helena Rindal

Helena Rindal, 19 år. Kommer til å blogge om hverdagen min, mote og andre ting som faller meg inn <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.